U bent hier

Home

Waarschuwingsbericht

Helaas, deze vacature is verlopen.
Ga naar Vacatures om de meest recente vacatures te zien.

enthousiaste logopedist

Bij de afdeling Behandeling & Ondersteuning zijn de zorginhoudelijke disciplines van de Gemiva-SVG Groep ondergebracht, zoals gedragskundigen, artsen, paramedici en vaktherapeuten. Zij adviseren medewerkers over de aanpak in de zorg en begeleiding. Daarnaast onderzoeken en behandelen zij zelf cliënten.
 

Binnen de vakgroep Logopedie van de Gemiva-SVG Groep is ruimte voor een

enthousiaste logopedist

voor 24 tot 32 uur per week

                              

De werkzaamheden worden grotendeels uitgevoerd in de regio Midden-Holland en de Krimpenerwaard. Het gaat om een aanstelling voor bepaalde tijd, voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. Ook naar een deel van de uren kan worden gesolliciteerd.

De Gemiva-SVG Groep is er voor mensen die – tijdelijk of langdurig - ondersteuning nodig hebben bij hun leven in de samenleving. We dragen bij aan een zo goed en gewoon mogelijk leven van de mensen die wij ondersteunen.

Onze visie:

  • zo veel mogelijk regie over je eigen leven;
  • een plek hebben waar je je veilig en thuis voelt;
  • kunnen leven in contact met anderen en kunnen uitdrukken wat in je leeft;
  • je talenten kunnen gebruiken en bijdragen aan de samenleving; 
  • om kunnen gaan met de vragen en problemen die je in je leven tegenkomt. 

Als jij hieraan kunt bijdragen, zou je goed in ons team kunnen passen!

Bij de afdeling Behandeling & Ondersteuning zijn de zorginhoudelijke disciplines van de Gemiva-SVG Groep ondergebracht, zoals gedragskundigen, artsen, paramedici en vaktherapeuten. Zij adviseren medewerkers over de aanpak in de zorg en begeleiding. Daarnaast onderzoeken en behandelen zij zelf cliënten.

Wij zoeken een collega die

  • een relevante opleiding Logopedie op HBO-niveau heeft afgerond;
  • de visie van de Gemiva-SVG Groep kan vertalen naar het dagelijks werk;
  • zelfstandig functioneert;
  • het werk zelf organiseert;
  • kwaliteitsgeregistreerd is;
  • kan samenwerken met diverse disciplines en zelfstandig aan de slag kan met de diverse hulpvragen van onze cliënten, met name volwassenen met een beperking. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan vragen rondom Ondersteunde Communicatie en/of Eet- en Drinkproblematiek.

Wij bieden

  • veel ruimte en verantwoordelijkheid om je werk te doen;
  • ruimte voor nieuwe initiatieven of ideeën;
  • een werkplek waar we werken aan hetzelfde doel: een zo goed mogelijk leven van de mensen die wij ondersteunen; 
  • arbeidsvoorwaarden en salariëring conform CAO Gehandicaptenzorg, FG 55 met een maximum van € 3.948,-- bruto per maand bij een volledig dienstverband;
  • 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering, korting op (zorg)verzekeringen, sportschoolabonnement en het kopen van extra verlof, fiets, tablet etc. van je brutoloon.

Wij zijn geïnteresseerd in jouw sterke punten en vaardigheden waarmee jij onze cliënten kan ondersteunen. We waarderen eigen inbreng. Verder kun je bij je collega’s terecht voor extra deskundigheid. Het intercollegiaal overleg in onze vakgroep geeft professionele verdieping.

Spreekt het bovenstaande je aan? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet!

Informatie

Voor het kunnen vervullen van deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Solliciteren

Enthousiast geworden over deze baan? Stuur ons direct jouw cv en motivatie via https://www.gemiva-svg.nl/Werken-bij/Alle-vacatures/Medewerkers/Logopedist-Behandeling-Ondersteuning . Je kunt reageren tot en met 29 maart. Eerst meer informatie over de functie? Bel of mail met Irma Koenis (vervangend manager afdeling Behandeling & Ondersteuning), telefoonnummer 06-29239185 of Irma.Koenis@gemiva-svg.nl.

Beste Werkgever

Werken bij de Gemiva-SVG Groep betekent werk doen wat je raakt. Bij een werkgever die uitstekend scoort op bevlogenheid, betrokkenheid en tevredenheid. Mede daarom zijn we ook in 2019, net als de afgelopen twee jaar, uitgeroepen tot “Beste Werkgever”!

 

...
Bedrijfsnaam:
Plaats:
regio Midden-Holland en Krimpenerwaard
Type dienstverband:
Part-time
Type werkgever:
Instelling / Stichting
Vacature verloopt op:
vrijdag, maart 27, 2020