U bent hier

Home

Waarschuwingsbericht

Helaas, deze vacature is verlopen.
Ga naar Vacatures om de meest recente vacatures te zien.

Zoek je een leuke baan of ben je bijna afgestudeerd, dan ben je bij ons aan het goede adres!

Zoek je een leuke baan of ben je bijna afgestudeerd, dan ben je bij ons aan het goede adres!

Logopedie Maasdonk is een kleine groeiende en bloeiende praktijk met 4 praktijklocaties. Momenteel zijn wij werkzaam met 2 logopedisten. I.v.m. groei en zwangerschap zijn wij op zoek naar een leuke enthousiaste collega logopedist. De vacature gaat in per 8 juli 2019 met uitzicht op een langere samenwerking. Wij bieden je de mogelijkheid om een aantal weken mee te lopen alvorens je zelfstandig aan de slag gaat. We maken je wegwijs op de verschillende locaties, je leert de cliënten kennen en je leert ons administratieprogramma gebruiken. Nadat je zelfstandig aan het werk bent gegaan zal er regelmatig contact en begeleiding zijn waar dit nodig en gewenst is.

De vacature bedraagt 3 dagen per week, dagen zijn gedeeltelijk in overleg. De locaties zijn Geffen en Vinkel.

 

Wat wij zoeken:

Een enthousiaste collega die net afgestudeerd is of een collega logopedist, die affiniteit heeft met een vrijgevestigde praktijk. Affiniteit met kinderen is belangrijk maar in onze praktijk zien we ook regelmatig volwassen cliënten. Registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de NVLF. Gezien je op verschillende locaties werkzaam bent is het bezit van een auto wenselijk. Een open blik, eigen initiatief en creativiteit juichen we toe.

 

Wat bieden wij:

Een kleine (b)loeiende praktijk met verschillende locaties en verschillende samenwerkingsverbanden. Er heerst een prettige werksfeer met fijne paramedische/medische en onderwijskundige collega’s. Er is een mogelijkheid tot coaching en begeleiding zowel in behandeling als administratie. Tevens beschikken wij over voldoende test- en behandelmateriaal. Zelfstandigen (ZZP) hebben de voorkeur maar in goed overleg is dienstverband ook mogelijk.

 

Mocht je vragen hebben dan schroom niet en stel deze gerust.

Mocht je interesse hebben stuur dan je CV naar:

 

Logopedie Maasdonk

T.a.v. Saskia Bertrums – van der Linden

info@logopediemaasdonk.nl

073-8515556

 

...
Bedrijfsnaam:
Plaats:
Geffen
Type dienstverband:
Part-time
Type werkgever:
Praktijk
Vacature verloopt op:
zaterdag, mei 25, 2019