U bent hier

Home

Psychogene Stem- en Spraakstoornissen 2015

 

2-daagse cursus met workshops

Onderzoek en behandeling van psychogene stemstoornissen. Vorm 2 daagse cursus met workshops. Theoretische onderbouwing en praktische oefeningen worden frequent afgewisseld.

Doelgroep
Logopedisten werkzaam met stem- en spraakproblemen.

Doel van de cursus:
Tijdens de cursus wordt in het diagnostisch proces bij psychogene stemstoornissen de DSM-IV classificatie als basis genomen om te komen tot een logopedische diagnose. Gebruik wordt gemaakt van meetinstrumenten gericht op stem, spraak, psyche en somatiek. Er wordt gekeken naar predisponerende en in standhoudende factoren, waarmee in het opstellen van het behandelplan rekening moet worden gehouden. Bij bespreking van de behandeling komen naast technische vaardigheden ook zelfmanagement en coachvaardigheden aan bod. De theoretische informatie zal frequent afgewisseld worden met praktische oefeningen. Na het volgen van de cursus is de cursist in staat de geleerde technieken meteen toe te passen in de praktijk.

Accreditatie
Deze cursus is door StAdap geaccrediteerd voor 20 punten.Kosten: € 490,00 (inclusief koffie/thee, lunch en cursusmaterialen).
Cursustijden: 9.00 tot 16.30 uur. Aantal deelnemers: 10 - 18 deelnemers.

U kunt zich inschrijven door te mailen naar l.pascal@einders.nl en te vragen naar het inschrijfformulier. U krijgt dan zo snel mogelijk het inschrijf formulier toegestuurd.

 

...
Cursus kosten: €
1.063,50
Cursusdata:
zaterdag, mei 22, 2021
Cursuslocatie:
Utrecht
Bedrijfsnaam: