U bent hier

Home

Cursus plaatsen

Uw cursus snel onder de aandacht brengen bij uw doelgroep, dat kan bij logopedieonline. Door de combinatie van onze website en het gebruik van sociale media zoals twitter (+900 volgers), spreken we een breed publiek aan. Onze doelgroep zijn logopedisten uit heel Nederland. Juist door deze doelgroep gerichte benadering verhoogt u de kans om cursisten te vinden.

Wat zijn de voordelen van Logopedieonline voor u:

  • Uw cursus wordt effectief bij uw doelgroep onder de aandacht gebracht.
  • U bent goed vindbaar voor potentiele cursisten
  • Het updaten van uw cursus is gratis.
  • U plaatst uw cursus eenmalig, geen verlenging nodig!
  • Een heldere prijs.

Kortom: door uw cursussen aan te bieden op logopedieonline.com krijgt u uw cursussen sneller vol en vergroot u uw naambekendheid.
 

Kosten

Om een cursus te plaatsen vragen wij eenmalig 70,- euro (ex btw). Dit betekent dat u er zeker van bent dat de cursus blijft staan tot dat er geen deelnemers toegevoegd kunnen worden of  tot de dag de cursus gegeven wordt. Mocht u vaker een cursus willen aanbieden dan zijn hiervoor gereduceerde tarieven.

 

Praktisch

Indien u een cursus wilt plaatsen kunt u dit doen door de cursus in een word/pdf document een mail te sturen naar jeroen@logopedieonline.com.

Ook vragen we u, uw contactgegevens mee te sturen. Zodra we uw mail hebben, plaatsen we de curus zo snel mogelijk en nemen we contact met u op om er voor te zorgen dat de cursus naar wens is geplaatst.

Indien u nog vragen heeft of wensen die niet hier genoemd staan, horen we dit graag op bovenstaand adres.

 

...